Het Leeuwse veld fase 8

West Maas en Waal - Beneden-Leeuwen
Archief

€ 210.000,- tot € 365.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
107 - 167m2
Kaveloppervlak
130 - 312m2
Inhoud
401 - 721m3

Over dit project

Op een prachtige locatie, in de volle ruimtelijkheid van het buitengebied en nabij voorzieningen en goede ontsluitingen wordt het ruim opgezette plan Het Leeuwse Veld gerealiseerd. Er komt een ruim aanbod van woningen en bouwkavels in gevarieerde bouwstijlen en prijsklassen. Ervaar zelf het wonen in een groene en landelijke omgeving.
Aan de zuidrand ligt een groot groengebied met veel wandelpaden Het Cool Nature speelpark Het Speelse Veld.

(20-11-2018) In fase 8 van het plan Het Leeuwse Veld zijn onlangs 45 woningen in de verkoop gegaan. In dit gedeelte van het plan komen 14 twee onder een kap woningen in verschillende stijlen en 31 rij- en hoekwoningen. Op dit moment zijn er nog enkele hoekwoningen beschikbaar en diverse tweekappers. Voor de status van de woningen, verzoeken wij u contact op te nemen met het kantoor.

Wonen in Het Leeuwse Veld:
het Leeuwse Veld is in vele opzichten een unieke locatie. Je ervaart er dagelijks de vrijheid van het buiten wonen. Zeker in het zuidelijke plandeel zijn groen en water diep de wijk in gebracht. Hier wonen betekent aan de noordzijde genieten van de breed aangelegde waterrand. Aan haar zuidgrens is maar liefst 5 hectare ingericht als Cool Nature Speelpark. Natuur voor het hele gezin om in te wandelen, te spelen en te dwalen. Het noordelijk deel van Het Leeuwse Veld nadert haar voltooiing. Het ontsluit het wegennet en aan de overzijde hiervan liggen de Heemstrade en het dorpscentrum met een breed winkelaanbod. Er past een speelde, gevarieerde woninginvulling langs intieme, groene woonstraten met bomen en wadi's. De architectuur voor noord en zuid is daarbij onderscheidend. Door de enorme variëteit in woningtypes kan iedereen er slagen. Het maakt Het Leeuwse Veld tot een levendige, dorpse woonwijk, met allerlei bewoners die elkaar ontmoeten. Het Leeuwse Veld verzekert naast aangenaam ook veilig wonen. Zowel binnenshuis als daarbuiten. Er is één hoofdontsluiting vanaf de Van Heemstraweg om de wijk in en uit te gaan. Binnen de wijk geldt een 30km-zone waardoor er rust heerst in de tuin.

Welkom in Beneden-Leeuwen:
Beneden-Leeuwen, gemeente West Maas en Waal is een levendige en groeiende centrumlocatie in het hart van Nederland. De Prins Willem Alexanderbrug bij Tiel brengt je snel op de A15, A50, A73 en A2. Nijmegen, Zaltbommel, Tiel, Arnhem, Den Bosch en zelfs Utrecht zijn dus dichtbij. Maar ... zelf woon je weg van die drukte in een dorp waar je welkom bent. Waar het gezellig shoppen is met grote winkelketens zoals Hema, Jumbo, Lidl, Aldi, BCC en Action. Ook zijn er veel detaillisten die hun gezellige speciaalzaken en horecagelegenheden als een lint door de hoofdstraat aaneenrijgen. Er zijn diverse basisscholen én het Pax Christi College voor voortgezet onderwijs. Sportminded is het dorp ook, met sportaccommodaties en een rijk verenigingsleven. Dat brengt gezellige evenementen met zich mee, zoals de Dijkensport en het Bourgondisch Fruitwandelen. Rust, groen en ruimte bepalen het karakter van Beneden-Leeuwen. De prachtige ligging geeft het dorp een divers natuurlandschap, waarin je eindeloos kunt fietsen en wandelen. Even ten zuiden van Beneden-Leeuwen ligt 'De Gouden Ham' met jachthavens en watersportactiviteiten. Recreëren en spelen begint voor kinderen echter direct aan de achtertuin: daar ligt Het Speelse Veld, een enorm Cool Nature Speelpark.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Leeuwse veld fase 8
Koopwoningen
45
Prijs
€ 210.000,- tot € 365.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio West Maas en Waal.

Aanmelden