Het Leeuwse Veld fase 9

West Maas en Waal - Beneden-Leeuwen
Toekomstig aanbod

€ 220.000,- tot € 279.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
122 - 139m2
Kaveloppervlak
135 - 287m2
Inhoud
453 - 499m3

Over dit project

Op een prachtige locatie, in de volle ruimtelijkheid van het buitengebied èn nabij voorzieningen en goede ontsluitingen wordt het ruim opgezette plan Het Leeuwse Veld gerealiseerd. Er komt een ruim aanbod van woningen en bouwkavels in gevarieerde bouwstijlen en prijsklassen. Ervaar zelf het wonen in een groene en landelijke omgeving! Ongeveer 2/3 van het plangebied wordt bebouwd. Aan de zuidrand ligt een groot groengebied met veel wandelpaden: het Cool Nature speelpark Het Speelse Veld.

In de wijk Het Leeuwse Veld is het heerlijk wonen! Op een prachtige locatie in het buitengebied van Beneden-Leeuwen ontwikkelt zich deze mooie nieuwe wijk. De aanleg van Het Speelse Veld is afgerond, een plek waar kinderen lekker in de natuur kunnen spelen. Een prima ontspanningsplek vlakbij huis!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Leeuwse Veld fase 9
Start verkoop
20-05-2019
Koopwoningen
10
Prijs
€ 220.000,- tot € 279.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio West Maas en Waal.

Aanmelden