Fructus Dodewaard - Fase 1

Neder-Betuwe - Dodewaard
Archief

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Aan de westkant van Dodewaard vind je alle ingrediënten om heerlijk te kunnen wonen: omringd door groen en vlak bij de gezellige dorpskern en de mooie Waal. Er wordt dan ook al langere tijd gesproken over nieuwbouw in dit gebied ‘Fructus’ in Dodewaard. Dat gaat er nu ook echt van komen!

Met nieuwbouwproject Fructus Dodewaard worden in totaal zo’n 80 nieuwe woningen gerealiseerd in 3 verschillende fases. Er is veel variatie qua woningtypes, zodat er voor iedereen wat wils tussen zit. Zo komen er tussenwoningen, hoekwoningen, vrijstaande woningen en (levensloopbestendige) seniorenwoningen, zowel koop als huur. Dit zal zorgen voor een gevarieerde en gezellige nieuwe wijk, helemaal passend bij de gemoedelijkheid en saamhorigheid die Dodewaard kenmerken!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Fructus Dodewaard - Fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 21 beschikbaar
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Neder-Betuwe.

Aanmelden