Appelhoek

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
West Maas en Waal - Alphen
Actueel aanbod

€ 175.000,- tot € 373.950,-

Kenmerken

Woonoppervlak
95 - 123m2
Kaveloppervlak
85 - 491m2

Over dit project

Appelhoek ligt in het Gelderse Alphen, in de gemeente West Maas en Waal. Dit is het veelbezongen Land van Maas en Waal. Een trotse omgeving met evenzo trotse bewoners. Wat wonen in Appelhoek zo bijzonder maakt, is op de eerste plaats de streek. Hier wil je niet weg. Wie blijft, wil wonen in een huis dat eigen voelt, waar je thuis bent. Een woning waar je vóór de realisatie al zeggenschap over hebt.

Nieuwbouwwoningen worden meestal als standaardproduct aangeboden, eventueel met een bescheiden aanpassing. Logisch, want hoe exclusiever een woning, hoe hoger de prijs. Of toch niet? Wij denken daar namelijk anders over. Daarom heeft Van Wijnen binnen het ‘Fijn Wonen’ product een methode ontwikkeld waar je je eigen unieke woning kan samenstellen tegen de kosten van een projectmatig gebouwde woning.

Jouw vinger in de pap; dat is het mooie van de Fijn Wonen-woningen. Dat is Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap (PPO). Lees er meer over op de website en in de brochure op www.woneninappelhoek.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Appelhoek
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 26 beschikbaar
Prijs
€ 175.000,- tot € 373.950,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio West Maas en Waal.

Aanmelden