Lauwendael Fase 1

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
West Maas en Waal - Beneden-Leeuwen
Toekomstig aanbod

Over dit project

Centraal in Beneden-Leeuwen, ten zuiden van de Zandstraat, wordt nieuwbouwproject Lauwendael gerealiseerd. Hier worden leegstaande bedrijfsgebouwen en een voormalig voetbalveld herontwikkeld naar een prachtige, duurzame nieuwe woonwijk. Lauwendael is een ontwikkeling van Hebo Investments en Van den Bosch Vastgoed. De woningen worden gebouwd door Van de Klok en Van den Bosch Bouw.

Lauwendael bestaat in totaal uit 68 woningen, zowel in het koop- als huursegment. Er komen twee-onder-een-kapwoningen, levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en vrijstaande woningen. Stuk voor stuk met een mooie landelijke uitstraling, veel woonruimte en meestal met parkeergelegenheid op eigen terrein. Lees hieronder meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van dit mooie project!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lauwendael Fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
13 van 46 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio West Maas en Waal.

Aanmelden