Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Kraanbaan

West Maas en Waal - Beneden-Leeuwen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

INDUSTRIEEL WONEN AAN DE WAAL
Wat een locatie, wat een geschiedenis en wat een toekomst… De Kraanbaan in Beneden- Leeuwen wordt een heerlijke plek om te wonen, te leven en te beleven. Geniet van het ruige rivierlandschap en maak je keuze uit royale herenhuizen, fraaie appartementen, bijzondere loftwoningen en luxueuze watervilla’s. De plannen zijn gereed en de start verkoop laat niet lang meer op zich wachten. Ga je mee op avontuur in De Kraanbaan?
EEN STOERE TOEKOMST VOOR DE KRAANBAAN
Stoere woonblokken in een ruig rivierenlandschap; dát is wat je mag verwachten van De Kraanbaan. Verdeeld over drie fases komen er in totaal 64 woningen. Van herenhuis en loftwoning tot appartement en watervilla.

Het nieuwbouwproject is vernoemd naar de monumentale laad- en loskraan naast het oude pakhuis ‘De Klef’. Zowel de kraan als het gebouw zijn industrieel erfgoed en krijgen als beschermd monument een prominente plaats en functie in het project.

In de plannen voor de Kraanbaan staat de fraaie natuurlijke omgeving centraal. Vanuit alle woningen beleef je de rivier en het uiterwaardenlandschap in al hun pracht. En dat op een steenworp afstand van alle voorzieningen. Hoe wil jij straks wonen in de Kraanbaan?
Kijk voor aanmelden en meer informatie op de projectwebsite www.woneninkraanbaan.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kraanbaan
Type woningen
Appartement, Herenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio West Maas en Waal.

Aanmelden