Kraanbaan

West Maas en Waal - Beneden-Leeuwen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

EEN STOERE TOEKOMST VOOR KRAANBAAN
Stoere woonblokken in een ruig rivierenlandschap; dát is wat je mag verwachten van Kraanbaan. Verdeeld over drie fases komen er in totaal 64 woningen. Van loftwoning en appartement tot watervilla.

Het nieuwbouwproject is vernoemd naar de monumentale laad- en loskraan naast het oude pakhuis ‘De Klef’. Zowel de kraan als het gebouw zijn industrieel erfgoed en krijgen als beschermd monument een prominente plaats en functie in het project.

In de plannen voor Kraanbaan staat de fraaie natuurlijke omgeving centraal. Vanuit alle woningen beleef je de rivier en het uiterwaardenlandschap in al hun pracht. En dat op een steenworp afstand van alle voorzieningen. Hoe wil jij straks wonen in Kraanbaan?

FASE 1
DE WERF - HET SCHIP
In fase 1 heb je de keuze uit in totaal 28 woningen. In gebouw De Werf komen 6 royale appartementen, verdeeld over 3 woonlagen. In gebouw Het Schip komen 22 driekamerappartementen in verschillende varianten. Voor beide woonblokken geldt dat je je auto uit het zicht kunt parkeren in het souterrain van het gebouw waar je woont.

Meer informatie op de projectwebsite: www.woneninkraanbaan.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kraanbaan
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio West Maas en Waal.

Aanmelden