Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Terug naar Project

Levensloopbestendige vrijstaande woning

De vrijstaande woning met bouwnummer 01 is gelegen naast de entree van de eerste fase van Leeuwendonk. Hier is direct parkeergelegenheid voor twee auto’s. Het perceel is royaal, met een grote achtertuin en zijtuin. De tuin wordt geflankeerd door een watergang en dankzij de prachtige ligging zul je echt ervaren wat vrij wonen is.

Deze vrijstaande woning wordt levensloopbestendig opgeleverd, met alle belangrijke voorzieningen op de begane grond. De indrukwekkende entree met vide biedt toegang tot het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De grote woonkamer is gelegen aan het hofje en via de grote raampartij met openslaande deuren kijk je uit op de tuin. De woonkamer staat in open verbinding met de royale leefkeuken. De keuken met kookeiland neemt hier een centrale plek in. Ook hier tref je schitterende raampartijen en mooie openslaande deuren naar de tuin.

Vanuit de keuken bereik je via de gang de slaapkamer met aangrenzende badkamer en een luxe inloopkast achter een scheidingswand. Ook de slaapkamer geeft met openslaande deuren toegang tot de tuin, zodat je heerlijk kunt genieten van de natuur zodra je wakker wordt! De gang geeft ook toegang tot de bijkeuken, waar opstelplaatsen zijn voor een wasmachine en -droger. Ook zijn hier de duurzame installaties geplaatst. Vanuit de bijkeuken ga je naar de berging, die ook vanaf de oprit te bereiken is.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers. Ook bevindt zich hier de tweede badkamer (met ruimte voor een ligbad) en een separaat tweede toilet. De praktische bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap, maakt deze woning compleet.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 749.500,-
Kavel 551 m2
Woonoppervlakte 220 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
1 - 551 m2 220 m2 - - Verkocht